Yhteistyöroboteista uusi julkaisu | SeAMK.fi

Yhteistyöroboteista uusi julkaisu

Yhteistyörobotit – ruokaturvallisuus ja tuottavuus -julkaisun päätavoitteena on selvittää yhteistyörobottien hyödyntämistä elintarviketeollisuuden prosesseissa ja edistää yhteistyörobottien tunnettuutta. Julkaisussa myös kartoitettiin yhteistyörobottien yleisyyttä, yhteistyörobotti-investointien kannattavuutta, käyttöönoton etuja ja haasteita sekä käyttökokemuksia elintarviketeollisuudesta.  Lisäksi arvioitiin yhteistyörobottien hygieenisyyttä pintamateriaalin, rakenteen ja puhtaanapidon osalta pakkaamattomien elintarvikkeiden käsittelyssä.

Julkaisussa esitetään aihealueeseen liittyvää keskeistä kirjallisuutta sekä esitellään Töysän Säästöpankkisäätiön tutkimusrahaston rahoittaman Yhteistyörobotit – ruokaturvallisuus ja tuottavuus -hankkeen tuloksia.

Margit Närvä & Gun Wirtanen (toim.) 2023
Yhteistyörobotit
– ruokaturvallisuus ja tuottavuus
Seinäjoen ammattikorkeakoulun julkaisusarja B. Raportteja ja selvityksiä 184.

Koko julkaisu löytyy Theseuksesta.