SeAMK Ruoka -yksikössä monipuolisesti kansainvälisiä tapahtumia
Ruoka-yksikön kansainvälisyysviikkoa vietettiin 11.-15.6.2018 teemalla ”Food Safety”. Kv-viikon osallistujat tulivat Liettuasta, Saksasta, Iso-Britanniasta, Kiinasta ja Alankomaista.
Viikon aikana mietittiin workshopeissa uusia yhteistyömuotoja, tutustuttiin bio- ja elintarviketekniikan laboratorioihin ja toteutettiin yritysvierailut mm. Atrialle, Mallaskosken Panimolle sekä Uppalan Kartanoon. Samalla viikolla järjestetyt Food Safety 2020 -konferenssi sekä Food Business Summit takasivat laajemmatkin verkostoitumismahdollisuudet.
Lehtori Adriana Sterian Van Hall Larenstein -ammattikorkeakoulusta Hollannista kertoi hakeneensa uusia ajatuksia omaan työhönsä SeAMK Ruoka -yksikön järjestämältä kansainväliseltä viikolta. Antoisinta ohjelmassa oli verkostoituminen SeAMKin muiden yhteistyökumppaneiden kanssa sekä yritysvierailut Atrialle ja Foodwestiin, kertoi Sterian.
Lehtori Min Pang Sanda yliopistosta, Kiinasta kertoi mielenkiintoisinta olleen Lihavuus laskuun-ohjelmaan tutustuminen osana Food Safety 2020 –konferenssia. Pang kertoi oppineensa paljon oman alansa opetuksesta vieraillessaan SeAMKin bio-ja elintarviketekniikan laboratorioissa.