Kaikki uutiset
-
Webinaari johdattaa vetytalouden mahdollisuuksiin ruokaketjussa
-
Ruokajärjestelmän ilmastonmuutokseen sopeutumista ja päästövähennystyötä konkretisoidaan piloteilla ja tavoitteellisella yhteistyöllä
-
Bioenergia ry:n 2023 vuosijulkaisu huomioi SeAMKin työn turvetuotantoalueiden jälkikäytön parissa
-
Korkeakouluverkosto yhdistää voimansa ja tuo ajankohtaisen ilmasto-osaamisen kaikkien saataville
-
Kustannusten hallinta on avain maitotilayritysten menestymiseen – asiantuntijoilta uusi kustannusjohtamisen malli
-
SeAMKin ja Sedun yhteishanke vahvistaa osaamisen kehittämisen kautta majoitus-, ravitsemis-, matkailu- ja tapahtuma-alojen houkuttelevuutta
-
Uusi tuorehaketta polttava maatilan lämpökeskus toimii Lapualla