Ruoka-ala
Ota haltuun koko ruokaketju pellolta pöytään!
Ruoka-ala yhdistää kolmen eri alan koulutuksen sekä tutkimus- ja kehittämistoiminnan. Ruokaketju pellolta pöytään tulee tutuksi näiden alojen yhteisissä opinnoissa ja projekteissa.
Jos haet agrologiksi olet ruokaketjun alkupäässä. Opintosi sisältävät kasvituotantoa, kotieläintuotantoa ja teknologiaa, mutta myös liiketaloutta. Tulevaisuudessa näet itsesi maaseudun kehittäjänä tai maatalousyrittäjänä, miksei pankin johtajanakin.
Bio- ja elintarviketekniikan insinöörin opinnoissa tarkastelet ruokaketjua raaka-aineiden näkökulmasta, siitä miten niistä valmistuu elintarvikkeita. Opit miten elintarviketuotteita kehitetään ja valmistetaan sekä miten bioteknologiaa voi hyödyntää valmistusprosessissa.
Restonomina tarkastelet ruokaketjua nimenomaan ruoan näkökulmasta. Sinulle tärkeää on ruoan ravitsemuksellisuus, turvallisuus, taloudellisuus ja kokemuksellisuus. Ensimmäisenä vuonna opintojasi tuotat ruokapalveluja koulun opetusravintola Prikassa, toisena johdat ravintolaa. Näin saat hyvät eväät tulevaan esimiestyöhösi, vaikkapa ravitsemispalvelualan johtajana.
Luonnonvara-alan koulutukset
AMK-tutkinnot
Ylemmät AMK-tutkinnot
Ravitsemisalan koulutukset
AMK-tutkinnot
Ylemmät AMK-tutkinnot
Tekniikan alan tutkinnot
AMK-tutkinnot
Ylemmät AMK-tutkinnot
Englanninkieliset koulutusohjelmat
SeAMKissa voi opiskella 6 koulutusalalla:
Miksi valita SeAMK?
SeAMKissa opiskelet lähellä Seinäjoen keskustaa upealla SeAMK Kampuksella. Meillä opiskelijaa arvostetaan ja opetuksen laatu on korkea. SeAMKissa panostetaan kansainvälisyyteen, ja opinnoissa korostuvat yrittäjyys ja työelämälähtöisyys. SeAMK on valtakunnan huippua valmistuneiden työllistymisessä.
Vuoden 2020 valtakunnallisen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) mukaan SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu. SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opiskelun tukipalvelut, parhaimmat oppimisympäristöt ja parhaat palaute- ja arviointikäytännöt.
Valitse opiskelupaikaksesi SeAMK.
SeAMK on paras korkeakoulu opiskelijalle (SeAMKin visio 2030)