Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä
SeAMK Blogit -sivuston Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä -tarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin pilotointi starttasi käyntiin
-
Restonomin monimuoto-opiskelu toi lisää näkemystä ja itsevarmuutta
-
Syventävä harjoittelu Ravintola Bodomin Kartanolla
-
Messut markkinointikeinona – teoriasta käytäntöön
-
Virkeänä viikonloppuun villiyrttien ja koivunmahlan voimalla
-
Tietoa, taitoa ja rohkeutta kansainväliseltä ravitsemusterveyden edistämisen opintojaksolta
-
Elämystapahtuma Ähtärin eläinpuiston Farmille
-
Restonomi – työelämätaitaja, osa 3
-
Syventävä harjoittelu Ruoka-askel-hankkeessa
-
Restonomi – työelämätaitaja, osa 2