Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
SeAMKin Insinööri (ylempi AMK) Ruokaketjun kehittäminen -koulutus tukee monipuolisesti johtamis- ja kehittämistehtävissä tarvittavaa osaamista. Lisäät osaamistasi elintarvikeyritysten muuttuvasta toimintaympäristöstä, tuotantoprosesseista ja johtamisesta. Vahvistat asiantuntemustasi ruokaketjun toimijana: alan asiantuntija- ja johtotehtävissä, yrityksen vastuutehtävissä ja itsenäisenä yrittäjänä. Ylemmästä ammattikorkeakoulututkinnosta saat pätevyyden virkaan, joka edellyttää ylempää korkeakoulututkintoa.
Tutkintonimike: Insinööri (ylempi AMK)
Tutkinnon laajuus: 60 op, 1,5 vuotta
SeAMK on Suomen paras ammattikorkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu (SeAMK) on kolmatta kertaa Suomen paras ammattikorkeakoulu valtakunnallisen valmistumisvaiheen opiskelijapalautekyselyn (AVOP) vuoden 2022 tuloksissa. AMK-tutkintoon valmistuneiden mielestä SeAMKissa on Suomen paras opiskelutyytyväisyys, parhaat opintojen sisällöt ja oppimisympäristöt sekä parhaimmat opiskelun tukipalvelut ja työelämäyhteydet. Kansainvälisyyden, työelämäneuvonnan, harjoittelun ja opinnäytetyön osa-alueilla SeAMK ylsi toiselle sijalle. Tässä valtakunnallisessa kyselyssä opiskelijat arvioivat ja antavat palautetta toteutuneesta koulutuksesta. (Lähde: vipunen.fi)
Paras bio- ja elintarviketekniikan ylempi AMK-koulutus
SeAMKin bio- ja elintarviketekniikan insinöörikoulutus (ylempi AMK) sai valtakunnallisen AVOP-kyselyn vertailussa parhaat pisteet. (Lähde: vipunen.fi)
- Kevään toinen yhteishaku
-
Tutkinto: Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen
-
Laajuus: 60 op, 1,5 vuotta
-
Aloituspaikat:
-
Monimuotototeutus: 8
-
-
Hakuaika: 13.03.– 27.03.2024
-
Valintakoe 21.05.2024
Kevään 2024 toisessa yhteishaussa Insinööri (ylempi AMK), Ruokaketjun kehittäminen -koulutus on haettavana verkkopainotteisena monimuotototeutuksena.
Ruokaketjun kehittämisen opinnot
Insinööri (ylempi AMK) -opinnoissa paneudutaan ruokatuotannon prosessien kehittämiseen. Opinnoissa perehdyt tutkimus- ja kehittämismenetelmiin, ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin sekä strategiseen johtamiseen. Osa opinnoista suoritetaan monialaisissa ryhmissä, joissa on sekä agrologi-, insinööri- että restonomitaustaisia opiskelijoita.
Tutkinto-ohjelman laajuus on 60 opintopistettä. Opinnäytetyön laajuus tästä on 30 op. Opinnäytetyö liittyy työelämän kehittämiseen ja voit kohdentaa sen haluamallesi alueelle. Opinnäytetyön rooli on ylemmässä AMK-tutkinnossa keskeinen ja sen tekeminen tai sitä tukevat opinnot aloitetaan heti opintojen alkuvaiheessa. Valinnaisissa opinnoissa voit syventää osaamistasi tarjolla olevista aiheista.
Opinnoissa perehdytään muun muassa seuraaviin aiheisiin:
- tutkimus- ja kehittämismenetelmiin
- ruokaketjun toimintaympäristön muutostekijöihin ja riskeihin
- ruokatuotantoprosessin kehittämiseen
- ravitsemukseen
- strategiseen johtamiseen
- esimiestyöhön
Ylempi AMK-tutkinto työn ohessa
Koulutus on mahdollista SeAMKissa suorittaa työn ohessa. Kevään 2024 toisessa yhteishaussa haettavana olevassa koulutuksessa opinnot toteutetaan verkkopainotteisena monimuoto-opiskeluna, jossa aikaan sidottua opetusta on pääsääntöisesti kerran kuussa loppuviikosta (torstai, perjantai, lauantai), 1–2 päivää kerralla. Osa aikaan sidotusta opetuksesta toteutetaan SeAMKin kampuksella Seinäjoella, osa hybridiopetuksena ja osa etäopetuksena. Lähiopetuspäivien välillä on erilaisia opiskeluun liittyviä tehtäviä.
Hakeminen Ruokaketjun kehittämisen koulutukseen
Ruokaketjun kehittämisen koulutukseen haetaan korkeakoulujen valtakunnallisessa yhteishaussa Opintopolku-palvelussa.
Kansallinen koulutuksen arviointikeskus Karvi on myöntänyt Seinäjoen ammattikorkeakoululle Excellence-laatuleiman poikkeuksellisen korkealaatuisesta kehittämistyöstä.