Yrittäjyys ja kasvu
Blogit
all AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Tulevaisuuden ravitsemisala hyödyntää automaatiota
-
Vastuullisuus ravintolatoiminnassa
-
Urapolun rakentaminen majoitus-, ravitsemis-, matkailu- tai tapahtuma-aloilla
-
Uudet ruoanvalmistustekniikat ja vastuullisuus ravintolan ”valttikortteina”
-
Monien mahdollisuuksien tapahtuma-ala
-
Mitä Suomi edellä, sitä muut perässä – me olemme(ko?) XR-osaamisen kärkimaa
-
Virtuaalisuus kiinnostaa Etelä-Pohjanmaalla, tarvitaan vain enemmän tietoa ja testausmahdollisuuksia
-
Metaverse on nyt ladattavissa 20.8.2023 saakka!
-
Liiketoimintamahdollisuudet virtuaalimaailmassa eli metaversessä
-
Uudenlaiset ruoanvalmistustekniikat