Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä
SeAMK Blogit -sivuston Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä -tarinat.
Blogit
Kaikki AB Seinäjoki AgroBlogi Alumni- ja uratarinat Diko -Digiosaamisen kehittäminen Greetings from our partners Hyvinvointi ja luovuus IDEAHL Kestävät ruokaratkaisut Kiertotalouden monet mahdollisuudet KOMIO-hanke Kuiviketurpeen korvaajat broilerituotannossa Matkailuhankkeet Opiskelijatarinat OSMO Paras korkeakoulu opiskelijalle Restonomi - Palveluliiketoiminnan kehittäjä SeAMK SeAMK Alumni SeAMK Liiketoiminta ja kulttuuri SeAMK Students SeAMKilaisten uratarinat TATTI – Teknologian Avulla Työ Tuottavaksi Varhaiskasvatuksen helmiä VIBIOL Yrittäjyys ja kasvu Yritysyhteistyö Ytyä teollisuuteen - Kestävää kilpailukykyä Älykkäät teknologiat-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Ravitsemusterveyden edistämistä monimuotoisen intensiiviopintojakson avulla
-
Messut markkinointikeinona - Lakeus kokkaa 2023
-
Restonomiopiskelijat ottivat jälleen mittaa toisistaan Restokisoissa
-
Jälkiruokien loihdintaa VeRa-hankkeen oppimistapahtumassa
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa leivottiin vegaanisia herkkuja
-
Maistuvia reseptejä ikäihmisille Planning of menus -opintojaksolla
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudiossa oli vuorossa vegaani- ja kasvisruokapäivä
-
Ruoka- ja yrittäjyysstudio jatkui riistateemalla
-
Kuulumiset ruoka- ja yrittäjyysstudio -toimintamallin toisesta studiopäivästä